• Bekijk ons assortiment

    TLS heeft een totaalpakket aan lasproducten. Als regionaal steunpunt van gerenommeerde merken houdt TLS voldoende voorraad om u snel, maar ook goed van dienst te zijn. Zo liggen bijvoorbeeld de lastoevoegmaterialen opgeslagen in een volledig geconditioneerd magazijn, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

    Bekijk het assortiment
  • Service

    Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

    Contact
[TLS bestaat 100 jaar]

TLS bestaat 100 jaar

Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij. Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

Leer ons kennen
[Dé complete totaalaanbieder]

Dé complete totaalaanbieder

20 november

TLS introduceert de geheel vernieuwde Kemppi X5 FastMig

In industrieel lassen kan Kemppi zelfs met kleine verbeteringen de bruikbaarheid en productiviteit aanzienlijk verhogen. De gemiddelde boog-op tijd van 20% biedt aanzienlijke mogelijkheden voor verbetering.

Lees meer