Over TLS Totaal in LasService

TLS Totaal in LasService

Sinds 1920
Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij.

Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

En met lastoevoegmaterialen (Elga & Weldkar) en lasbenodigdheden heeft TLS altijd de modernste apparatuur en toebehoren in huis. Tevens investeert TLS in de kennis van haar werknemers, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Zo bent u verzekerd van adequate en vooral actuele adviezen en oplossingen.

TLS heeft een totaalpakket aan lasproducten. Als regionaal steunpunt van gerenommeerde merken houdt TLS voldoende voorraad om u snel, maar ook goed van dienst te zijn. Zo liggen bijvoorbeeld de lastoevoegmaterialen opgeslagen in een volledig geconditioneerd magazijn, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Het goed op elkaar ingespeelde team van medewerkers van TLS zorgt er voor dat een order binnen 24 uur bij de klant kan worden afgeleverd.

Kortom, TLS biedt alles wat een lasser nodig heeft.