[TLS bestaat 100 jaar]

TLS bestaat 100 jaar

Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij. Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

Leer ons kennen
[Dé complete totaalaanbieder]

Dé complete totaalaanbieder

31 mei

Vacature BEGINNEND ONDERHOUDSMONTEUR (32-40 uur)

TLS is een groeiend bedrijf, met een goede werksfeer en leuke collega’s. Wij zoeken iemand die onze technische dienst komt versterken. 

Lees meer
16 mei

Ontvang een Apple iPad cadeau!

Bij aankoop van een Kemppi FastMig X 450, X5 FastMig of Kemppi X8 in de maand mei krijgt u van ons een Apple iPad cadeau!

Profiteer de gehele maand van deze actie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met onze verkoop via orders@tlslas.nl.

Lees meer
01 februari

Weldkar CNC Plasma Snijtafel

Ontworpen om tegemoet te komen aan de behoefte van bedrijven die kleine series willen snijden. Deze snijtafel is het perfecte gereedschap voor productiebedrijven, onderwijsinstellingen, ontwerpers die in eigen beheer series willen produceren of prototypes willen maken.

Lees meer