Bekijk onze vacatures

TLS, gevestigd te Gorinchem, is importeur van las- en snijapparatuur en lastoebehoren. Het ontzorgen van onze klanten is onze hoogste prioriteit. Dit doen we met advies over onze producten, maar ook met onze diensten zoals scholing, service en onderhoud. Door de toenemende vraag naar onze producten zijn er vacatures beschikbaar.

Bekijk onze vacatures

Service

Wij bieden u meer aan dan alleen apparatuur. Door onze kennis en expertise te combineren met uw ervaring zijn we in staat u de beste oplossingen aan te bieden. Onze gekwalificeerde monteurs staan altijd voor u klaar.

Contact
[TLS bestaat 100 jaar]

TLS bestaat 100 jaar

Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij. Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

Leer ons kennen
[Dé complete totaalaanbieder]

Dé complete totaalaanbieder

30 september

Succesvolle samenwerking met Bayards Aluminium Constructions

Met gepaste trots delen we mee dat Bayards, specialist in aluminium constructies, na een uitgebreide testfase, gekozen heeft voor de Kemppi X8 Pulse Mig machine!

Lees meer
08 juli

Kemppi X5 FastMig, uitzonderlijk productief booglassen!

Ervaar nu het staal lassen van de toekomst met de Kemppi X5 FastMig.

Lees meer
20 mei

Interview: Gorinchem in Business

"We hoeven niet de gootste te zijn, wel de beste". Gorinchem in Business kwam onlangs op bezoek om een interview af te nemen. Lees snel verder.

Lees meer