{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale

Bijwerken en uitbreiden
Gegevens van de geheugenkaart op het voorpaneelpoort biedt de mogelijkheid om eenvoudig software bij te werken en de producteigenschappen uit te breiden.

Pro-Set™ elimineert het giswerk bij het instellen van de lasnaadparameters. Gebruik Pro-Set wanneer u snelheid. gemak en vertrouwen van de vooraf ingestelde bedieningselementen wilt. Selecteer gewoon de functie, pas deze aan tot Pro-Set verschijnt op het display.

Sleep timer bespaart stroom. Deze programmeerbare functie zal de machine uitschakelen als deze niet wordt gebruikt voor een bepaalde tijd. De slaaptimer bespaart stroom. Deze programmeerbare functie zal de machine uitschakelen als deze niet wordt gebruikt voor eenbepaalde tijd.

Blue Lightning™ hoogfrequente (HF) boogstarter voor het starten van een blauwe Lightning™-boog (HF) voor contactloze booginitiatie. Zorgt voor meer consistente boog starts en een grotere betrouwbaarheid in vergelijking met de traditionele HF arc starters.

Meterkalibratie maakt het mogelijk om digitale meters te kalibreren.

Wind Tunnel Technology™ beschermt het interne elektrische systeem van de windtunnel en verlengt de levensduur van de machine.

Fan-On-Demand™ koelsysteem voor de stroombron werkt alleen wanneer dat nodig is, waardoor lawaai en energie worden verminderd.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Bestelnummer
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad