{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Het comfort van de Speedglas 9100 laskap is het resultaat van uitgebreid onderzoek en productontwikkeling. De kap is gemaakt van een lichtgewicht maar duurzaam materiaal dat voldoet aan de eisen ten aanzien van mechanische sterkte volgens norm EN 175 Klasse B. De helm geeft een nog betere bescherming van oren en zijkant nek. De lassers waren ook zeer tevreden over de filtermogelijkheden: kleur 3 voor slijpwerkzaamheden, kleur 5 voor autogeen lassen/snijden, kleur 8 voor microplasmalassen en Tig lassen bij lage stroomsterkte, kleur 9-13 voor de meeste lassen (MMA elektrode, MIG/MAG en TIG). En dan zijn er nog de gevoeligheidsinstellingen voor normaal lassen tot Tig lassen met lage stroomsterkte, en zelfs een laaggevoelige instelling voor als andere lassers in de buurt aan het werk zijn.

Kies uw gezichtveldbreedte: de lasfilters van de Speedglas 9100-serie bieden de keuze uit drie modellen: normaal, groot en extra groot. Het extra grote Speedglas 9100XX-filter (73x107 mm) is 30% groter dan de Speedglas 9100X (54 x 107 mm) en zelfs 85% groter dan Speedglas 9100V (45 x 93 mm) lasfilters!
Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Bestelnummer
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad