{{item.Description}}

Nieuw
Sale
Sale
Gebruikt voor 90% van de traditionele pijpformeertoepassingen om heldere, glanzende en zuurstofvrije lasnaden te bekomen. Het TAG Purge Bag System is vlot en gebruiksvriendelijk, en zorgt voor een zeer snelle formering. Voor de vervaardiging van deze systemen worden uitsluitend hoogkwalitatieve materialen gebruikt, wat perfect zuurstofvrijelasnaden op zeer korte tijd garandeert. Dankzij het ontwerp van deze systemen wordt het benodigde gasvolume voor het formeren geminimaliseerd, wat significante besparingen oplevert zowel op gebied van tijd als hoeveelheid benodigd inert gas. De investering kan reeds na één of twee lassen terugverdiend worden, maar deze robuuste systemen kunnen telkens opnieuw gebruikt worden.

Eigenschappen en kenmerken:
• De opblaasbare TAG-backinggasystemen reduceren formeertijden drastisch, wat significante besparingen in werkuren oplevert.
• Typische formeertijden voor pijp van 4": 1½ min; pijp van 8" : 4 min; pijp van 12": 8 min.
• Gebruiksklaar en aansluitbaar op een specifieke en ingestelde gastoevoer. Kies gelijk welk debiet tot 20 l per min via het vooraf ingestelde formeerventiel.
• Gasdrukcontrole verzekert een effenlasnaad zonder inkepingen.
• Snel en eenvoudig te installeren, wat het proces van formeren met inert gas vereenvoudigt.
• Continu hittebestendig tot 70° C.
• Gebruik minder inert gas. Het volume formeergas bedraagt minder dan 2%dan bij conventioneel formeren.

Hoe het werkt:

De Purge Bag Systems van TAG bestaan uit twee dammen die een afdichting creëren aan weerszijden van de las, net vergenoeg van deze las om niet beschadigd te worden door de hitte, maar net dicht genoeg bij de naad om de snelst mogelijke formeertijd te bereiken. Deze dammen zijn met elkaar verbonden via een gevlochten centrale slang. Eenmaal klaar om te beginnen met formeren, wordt het systeem in de pijp gebracht waarbij de lichtgevende strook wordt gebruikt om het naar de lasopening te centreren. Wanneer de gasstroom op gang komt, worden de balgen opgeblazen, en wanneer ze de vooraf ingestelde druk bereiken, laat het ventiel het gas zachtjes in de laskamer stromen, om de tussenruimte zonder turbulentie te formeren. Het zuurstof wordt uit de laskamer verdreven via de uitlaatslangen in de balgen. In combinatie met de TAG-zuurstofmonitors, die aangeven wanneer het vereiste lage zuurstofniveau wordt bereikt, kan het lassen vervolgens beginnen, waarbij het inert gas de lasser toelaat een gelijkmatige en oxidatievrije lasnaad te creëren. Nadien kan men de balgen eenvoudig laten leeglopen door de inert gastoevoer af te sluiten, en wordt het systeem makkelijk weggehaald. Het ontwerp van deze systemen zorgt ervoor dat slechts één gasaansluiting vereist is voor zowel het opblazen van de balgen en het formeren.

Stap {{$index + 1}}: {{itemAttribute.Description}} ({{vm.selectedItemOptions[itemAttribute.AttributeID].AttributeValue.Description}})

{{itemAttribute.Description}}

{{ '{0} moet minimaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength) }} {{ '{0} mag maximaal {1} teken(s) bevatten'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} moet een waarde zijn tussen {1} en {2}'.replace('{0}', itemAttribute.Description).replace('{1}', itemAttribute.MinLength ? itemAttribute.MinLength : 0).replace('{2}', itemAttribute.MaxLength) }} {{ '{0} bevat teveel decimalen'.replace('{0}', itemAttribute.Description) }} Optie is verplicht
Het is verplicht om een keuze te maken
Optie is verplicht

[Neem contact met ons op]
Heeft u een vraag over dit product? Laat ons contact opnemen!
Neem contact op

Specificaties

Productcode
{{item.ItemCode}}
EAN code
{{item.EANCode}}
BTW percentage
{{item.VATPercentage}}%
UNSPSC
{{item.UNSPSC}}
Merk
{{item.ItemBrandDescription}}
Fabrikantnummer
{{item.SupplierCode}}
Bestelnummer
{{item.ItemSupplierCode}}
Verkoopeenheid
{{item.UOM}} {{item.UOMType.Description}}
Verpakkingsgrootte
{{item.PackSize}}

Selecteer een tabblad