Weldkar lasapparatuur en lastoebehoren

Weldkar MIG, TIG en MMA inverters: Krachtig, divers en betrouwbaar.

TLS biedt de volgende Weldkar lasapparatuur aan:

Professionele lasapparaten met een betrouwbare kwaliteit tegen de juiste prijs! Of het nu om levering, advies, reparatie of service van Weldkar lasapparatuur gaat; bij TLS bent u altijd aan het juiste adres!

2 jaar garantie

Uiteraard zijn alle machines voorzien van CE-markering en worden geproduceerd volgens overeenkomstig de IEC- en EN-normen, waaronder de laatste norm IEC/EN 61000-3-12 en dus voorzien van het energiezuinige "groene" PFC (Power Factor Correction). Hiermee is de kwaliteit gewaarborgd en voldoet de apparatuur aan de Europese Richtlijnen. Ook de betrouwbaarheid wordt gegarandeerd, want op alle Weldkar laspparatuur geldt een garantieperiode van 2 jaar. Overtuig uzelf en vraag naar de mogelijkheden voor een demonstratie of een proefstelling!

Weldkar lastoebehoren
Het Weldkar programma bestaat niet alleen uit lasapparatuur. Ook de lastoebehoren, zoals lastoortsen, lashelmen, lastoevoegmaterialen en beschermingsmiddelen vindt u in ons assortiment. Stuk voor stuk producten met de juiste verbinding tussen kwaliteit en prijs!

Weldkar biedt een complete lijn hoogwaardige lastoevoegmaterialen:  

Laselektroden:

MIG-lasdraad:

    TIG-lasstaven: