Service

Uw hele behoefte op het gebied van lassen en snijden kan door ons worden ingevuld. Dankzij een grote distributiehal met ruim 15.000 artikelen op voorraad en een goed logistiek proces, gebaseerd op een dagelijkse distributie, kunnen wij snel inspelen op uw aanvragen. Vandaag besteld = morgen in huis! Ook voor technische ondersteuning moet u bij ons zijn! Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is. Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie!

TLS Totaal in LasService heeft de kennis, de meest actuele meetapparatuur en software in huis om uw lasapparatuur volgens de NEN 3140 en/of de NEN-EN-IEC 60974-4 normen te keuren en op aanvraag te valideren. Daarnaast bieden wij u gratis toegang tot onze klantenportal die u, waar ook ter wereld, inzicht geeft in de uitgevoerde keuringen en de daarbij behorende rapportages.

De eigen servicedienst van TLS staat permanent paraat om razendsnel te reageren op storingen aan uw lasapparatuur. Waar en wanneer dan ook. Daarnaast omvat de service-verlening van TLS ook validatie, onderhoud en veiligheidsinspecties bij u op locatie.

Onze vakbekwame monteurs zijn er op ingesteld om eventuele storingen binnen 24 uur op te lossen. In vrijwel alle gevallen kan de storing op locatie worden verholpen. Mocht dit echter niet het geval zijn, dan zorgt TLS voor vervangende apparatuur.

ISO en VCA stellen steeds hogere eisen aan de deskundigheid waarmee service en onderhoud aan lasapparatuur wordt verricht. De optimaal uitgeruste werkplaats van TLS staat hier garant voor. Bovendien beschikken onze monteurs over het VCA-certificaat en keuren volgens NEN 3140.