Welding Week 2022

Welding Week 2022

Laserlassen, Cobotlassen… 3 dagen lang innovaties op stand J126.

De medewerkers van TLS zijn blij om weer deel te nemen aan de Welding Week 2022, zodat ze u weer helemaal kunnen bijpraten over alle ontwikkelingen en noviteiten. Behalve praten over de machines, willen we vooral aan u laten zien wat we in huis hebben.

Laserlassen:

Er zullen demonstraties gegeven worden tijdens de welding week met onze nieuwste innovatie van Weldkar, de hand-laserlas machine. Overtuig uzelf in onze demoruimte van de enorme snelheid en kwaliteit van deze hand-laserlas technologie. U zult versteld staan.

Cobotlassen:
Wilt u uw productieproces vereenvoudigen? Dit kan met het cobot systeem van TLS. Een van de grote voordelen van deze cobot, is dat deze is aan te sluiten op willekeurig elke MIG machine, waardoor de investering laag is, maar de productiviteit omhoog gaat.

Demolassen:
Met verschillende spiksplinternieuwe Kemppi lasinstallaties worden demonstraties verzorgd op onze stand. Onze demonstrateur laat u zien hoe u snel en eenvoudig parameters kan instellen en hoe hoogwaardig lassen eruitziet.

Nieuwsgierig geworden naar het laserlassen en cobotlassen? Wilt u zelf de nieuwste Kemppi machines uitproberen? Kom dan naar de TLS stand (J126) van 4 t/m 6 oktober 2022 tijdens de Welding Week.

Openingstijden:
dinsdag 4 oktober 13.00 - 21.00 uur
woensdag 5 oktober 13.00 - 21.00 uur
donderdag 6 oktober 13.00 - 21.00 uur.

 

Registreer u hier voor gratis tickets.


Gepubliceerd op: 20 september | Terug