Succesvolle samenwerking met Bayards Aluminium Constructions

Succesvolle samenwerking met Bayards Aluminium Constructions

Als premium dealer heeft TLS, met ondersteuning van Kemppi, de mogelijkheden van de Kemppi X8 uitvoerig besproken met Bayards. Daarnaast heeft de klant de machine uitvoerig kunnen testen, om een goed vergelijk te hebben met de andere aanbieders. Waarom heeft Bayards voor de Kemppi X8 gekozen?

Uiteraard als eerste door de uitstekende laskwaliteiten op aluminium. Daarnaast is de Kemppi X8 uitgerust met het Weldeye programma. Met deze geavanceerde software is Kemppi de concurrentie een stap voor. Het zorgt ervoor dat men inzicht krijgt in de laskwaliteit, parameters, personeelskwalificaties en nog veel meer. Dit verlaagt de kosten doordat er efficiënter gewerkt kan worden en de machine is hiermee toekomstbestendig.

Met de Super Snake-tussenaanvoerunit kan het werkbereik uitgebreid worden tot wel 25 meter en komt men makkelijk op moeilijkere plaatsen. Dit voorkomt het tillen van de zware boven koffer, en werkt flexibeler. En dat scheelt weer tijd.

Wij bedanken Bayards voor hun vertrouwen in TLS en voor de aanschaf van 6 topmachines.
Wilt u meer weten over de Kemppi X8 (met of zonder SuperSnake) of wilt u als lascoördinator werk besparen en benieuwd naar de mogelijkheden van de Weldeye software?
Neem dan contact op met onze binnen verkopers via 0183-660444 / info@tlslas.nl.  

 

Gepubliceerd op: 30 september | Terug