Kemppi X5 FastMig, uitzonderlijk productief booglassen!

Kemppi X5 FastMig, uitzonderlijk productief booglassen!

Een industrieel systeem voor multiproceslassen dat in samenwerking met professionele lassers ontwikkeld is door Kemppi. De X5 FastMig is verkrijgbaar in uitvoeringen van 400 A of 500 A. Deze veelzijdige krachtpatser op het gebied van booglassen is ontworpen met energiezuinige invertertechnologie. Betrouwbare ontsteking zonder kortsluiting (Touch Sense Ignition) in combinatie met speciale Wiseprocessen minimaliseren spatten en zorgen voor hoogwaardige lassen waarop u kunt rekenen.

Geautomatiseerde nauwkeurigheid

Het grafische TFT-scherm van 5,7” is slagvast en geeft alle benodigde informatie duidelijk weer zonder afkortingen. De lasparameters worden automatisch ingesteld als u de draadaanvoersnelheid aanpast. Er zijn geheugenkanalen beschikbaar om persoonlijke instellingen te configureren en op te slaan. Naast de automatische aanpassing van parameters is een handmatig paneel beschikbaar, dat traditionele bediening met twee knoppen biedt en beperkte lasprocessen en functies ondersteunt.

Gebouwd om lange tijd mee te gaan

De X5 FastMig wordt gemaakt in Finland en is gebouwd om lang mee te gaan. De robuuste, slagvaste behuizing van spuitgegoten kunststof beschermt de apparatuur onder uitdagende werkomstandigheden. De draadaanvoerunit is ontworpen om van bovenaf te worden geladen. Zo kunnen zware draadhaspels op een veilige en ergonomische manier worden geplaatst.

Flexibiliteit en efficiëntie
Het duidelijke, grafische paneel is snel te begrijpen en gemakkelijk te bedienen. Goed uitgebalanceerde Flexlite GX-laspistolen met uitstekende koeling verbeteren de laservaring nog verder. De modulaire configuratie en het brede assortiment accessoires geven lasproductieprocessen flexibiliteit en efficiëntie.

 

Wilt u meer informatie over deze Kemppi X5 FastMig?
Neem contact met ons op:
E: info@tlslas.nl
T: 0183 - 660 444


Gepubliceerd op: 08 juli | Terug