In gesprek met: Hans Lommerde

In gesprek met: Hans Lommerde

Hans Lommerde is de nieuwste medewerker van TLS. Hij is pas sinds 1 mei 2023 bij TLS werkzaam, maar zeker een echte rot in het vak. Hans loopt namelijk al meer dan 30 jaar rond in de wereld van lassen en snijden  en is dus een man met veel kennis en ervaring. Kent u Hans nog niet? Lees dan zeker even verder. Ook als u Hans al jaren kent is het leuk om even door te lezen.anHans

 

 

Hoe ben je bij TLS binnen gekomen?

Ik zag een advertentie op LinkedIn staan, ze zochten een accountmanager. Ik ken Sylvia Slootweg (TLS binnendienst) en heb haar toen een berichtje gestuurd. Toen ging het balletje rollen en een paar dagen later zat ik al bij TLS om de tafel en had ik een prettig gesprek. Een week later heb ik de arbeidsovereenkomst getekend en was alles in kannen en kruiken.

 

Je werkt nu als accountmanager, ben je dat altijd geweest?

Op mijn 13e heb ik mijn eerste lasdiploma behaald. Toen ik 16 was ben ik aan de slag gegaan als lasser. Na een aantal jaren heb ik een uitstapje gemaakt naar het verkopen van caravans, daar heb ik commerciële ervaring opgedaan. Mijn hart lag echter bij de lastechniek, daar ben ik toen toch weer naar teruggegaan. Eerst als demonstrateur en daarna als accountmanager.

 

De lastechniek is de afgelopen 30 jaar best veranderd. Hoe blijf je bij?

Om op de hoogte te blijven binnen mijn vakgebied sluit ik vaak aan bij de bijeenkomsten van de LDR (Lasdiscussie Groep Rotterdam). Op deze manier hoor ik steeds wat de nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van lassen. Daarnaast is het een prettige plek om te netwerken. Je spreekt veel mensen die ook in hetzelfde vakgebied zitten en dan kunnen we ervaringen met elkaar uitwisselen.  

 

Hoe zie jij je toekomst binnen TLS?

Ik heb het prima naar mijn zin bij TLS en zie de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Het rayon waarin ik werkzaam ben en waar de klanten gevestigd zijn, is voor mij een nieuw gebied waar ik nog niet eerder heb gelopen. Dat geeft weer een nieuwe uitdaging en ik vind het leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten en een band mee op te bouwen.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de hockeyvelden waar mijn dochters dan trainen en wedstrijden spelen. Ook ga ik er vaak op uit met onze caravan. Zeeland is mijn favoriete provincie in Nederland, maar buiten Nederland ga ik graag naar Italië. 

Gepubliceerd op: 05 september | Terug