Kemppi lasapparatuur

Efficiënt en productief lassen met hoge kwaliteit
Sinds begin jaren '80 is TLS Totaal in LasService Premium dealer van Kemppi lasapparatuur in de regio Zuid-Holland-Zuid en Noord-Brabant Noord en heeft een unieke ervaring aan kennis en know-how van dit kwalitatieve merk opgebouwd.
Of het nu om levering, advies, reparatie of service van Kemppi lasapparatuur gaat; bij TLS bent u altijd aan het juiste adres!


MIG/MAG-lasapparatuur
Kemppi MIG/MAG-lasapparatuur, ontworpen voor lassers met oog voor kwaliteit, met hoogstaande technologie van binnen en eenvoudige intuïtieve besturing en goede prestaties van buiten.
Omdat lasapplicaties variëren, ontwerpt Kemppi producten voor specifieke doeleinden; van een lichtgewicht, compact apparaat tot modulaire lasapparatuur voor de zware industrie.

(Klik op de link voor een overzicht van Kemppi MIG/MAG-lasapparatuur)TIG-lasapparatuur

Professionele TIG-lassers weten wat zij willen. Kemppi levert de gereedschappen die aan hun wensen voldoen. Nauwkeurige ontstekingen en rustige, stabiele lasstroom zijn het basiskenmerk voor elk model in onze TIG-lasreeks.
Optionele afstandsbedieningsunits kunnen geselecteerd worden voor de omstandigheden van de werkplaats of het werkterrein. Zo kunnen de lassers zich concentreren op kwaliteit.

(Klik op de link voor een overzicht van Kemppi TIG-lasapparatuur)


MMA-lasapparatuur

Kemppi MMA-lasapparaten voldoen aan professionele lasvereisten in ieder opzicht. 
Alle modellen zijn uitwisselbaar met stroomgeneratoren en functioneren bij temperaturen onder nul of bij woestijnhitte. Dus of u nu de sneeuwmotor moet repareren of moet werken aan dat stalen constructieproject op een hete dag, u kunt erop vertrouwen dat Kemppi MMA-lasapparaten de klus klaren.

(Klik op de link voor een overzicht van Kemppi MMA-lasapparatuur)


Service, onderhoud en keuring

Onze gekwalificeerde monteurs dragen zorg voor het onderhoud, de keuring en eventuele reparatie van uw Kemppi lasapparatuur. Hebt u onverhoopt een storing? Neem contact met ons op!

Over Kemppi
Kemppi Oy, een familiebedrijf opgericht in 1949, is een van 's werelds vooraanstaande fabrikanten van booglasapparatuur en aanverwante producten. Kemppi werkt wereldwijd. Ze hebben vestigingen in Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Benelux, Polen, Rusland, Australië, India en China. Daarnaast heeft Kemppi vertegenwoordigers in meer dan 70 landen, die verantwoordelijk zijn voor landelijke productdistributie, verkoop en klantenservice.

Kemppi ontwikkelt haar producten in nauwe samenwerking met de afnemer. De integratie tussen mens en machine komt zorgvuldig tot stand ten behoeve van efficiënt en productief lassen met hoge kwaliteit.

Kemppi's investeringen in research en productontwikkeling zijn primair gericht op de bruikbaarheid, technische kwaliteit en productiviteit van de producten.
De producten van Kemppi worden vervaardigd van materialen van hoge kwaliteit en de gebruikte testprocessen staan garant voor productiviteit, van de eerste tot de laatste las.

​Kwaliteit en normen
Kemppi is gericht op het bereik van technische perfectie. De normen voldoen aan het ISO 9001-kwaliteitsbeheersysteem en het ISO 14001- milieubeheersysteem. De CE-markering duidt aan dat het product voldoet aan alle Europese richtlijnen en essentiële geharmoniseerde normen.

Kemppi is de eerste fabrikant van lasapparatuur ter wereld waarvan de laswerkzaamheden zijn gecertificeerd volgens ISO 3834-2. Dit is overtuigend bewijs dat ze onafhankelijk lasprocedurespecificaties kunnen ontwikkelen en aanbieden. 

De certificering heeft betrekking op lasonderzoek, de ontwikkeling van laseigenschappen van lasapparatuur, de demonstratie van lasapparatuur en advisering over lassen.

​Belastbaarheid en inschakelduur
De belastbaarheid van Kemppi lasapparaten wordt uitgedrukt in het aantal ampère in combinatie met het inschakelduur percentage. De inschakelduur duidt op het deel van een cyclus van tien minuten dat u kunt lassen met de gegeven stroomsterkte zonder oververhitting van het apparaat. Omdat de opgegeven inschakelduur geldt bij een temperatuur van 40°C, ligt de ID-waarde hoger bij normale kamertemperatuur.

Productcatalogus Kemppi
Klik hier om de productcatalogus van Kemppi te bekijken.