Cebora las-en snijapparatuur

Cebora S.p.A. Welding & Cutting Department

Een toonaangevend bedrijf in de vervaardiging van lasapparatuur waaronder, MIG/MAG, TIG, MMA en plasma snijapparatuur. Opgericht in 1954 en al meer dan 50 jaar wereldwijd opererend in de markt, dankzij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten. Het assortiment omvat machines van gemiddelde en hoge technologie, geschikt voor meerdere branches.

TLS biedt de volgende Cebora las- en snijapparatuur aan:

TLS is sinds 2002 uw leverancier van Cebora lasapparatuur in de regio Zuid-Holland-Zuid en Noord-Brabant-Noord en heeft een unieke ervaring aan kennis en know-how van dit kwalitatieve merk opgebouwd in samenwerking met zusteronderneming Laskar Hardinxveld BV; sinds 1992 exclusief importeur van Cebora las- en snijapparatuur voor de Benelux. Of het nu om levering, advies, reparatie of service van Cebora lasapparatuur gaat, bij TLS bent u aan het juiste adres!

Over CEBORA

De fabriek CEBORA werd in 1954 opgericht door Emiliano Generali onder de naam CEB (Costruzioni Elettromeccaniche Bolognesi) en produceerde toen batterijladers en lasmachines voor het lassen van beklede elektroden. In 1958 startte men een industriële wielen divisie, ORA (Officine Ruote e Accessori) voor de productie en handel van wielen voor de industriële sector en de woning- en kantoorinrichting. De beide divisies werden in 1963 samengevoegd, wat leidde tot de huidige bedrijfs- en merknaam: CEBORA. Tegenwoordig heeft de fabriek een oppervlakte van 52.000 m² en zijn er ongeveer 150 mensen werkzaam. Cebora is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbekende speler, dat in zo'n 100 landen over de gehele wereld wordt vertegenwoordigd.