[Homepage Blok Nieuw 1 TLS]
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 2 TLS]
 
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 3 TLS]
 
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 4 TLS]
 
Lees meer
[TLS bestaat 100 jaar]

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!

Op de hoogte blijven van alles wat TLS Totaal in LasService deelt? Dat kan via onze actieve social media kanalen!

TLS bestaat 100 jaar

Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij. Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

Leer ons kennen
18 juni

Fabian geslaagd!!

Ook bij ons ging vorige week de vlag uit, want Fabian is geslaagd voor zijn opleiding.

Lees meer
11 juni

Veilig en rookvrij lassen

Onze collega Hans Lommerde heeft bij de firma Gratech in Andel de Kemper VacuFil Compact afgeleverd, gecombineerd met het EWS lasrook afzuigpistool type Airweld Guard 300-W.

Lees meer
04 juni

Wat wil jij later worden?

TLS heeft haar deuren opengesteld voor Havo 4 leerlingen uit de regio, zodat ze een inkijkje konden krijgen in het bedrijf. 

Lees meer