[Homepage Blok Nieuw 1 TLS]
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 2 TLS]
 
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 3 TLS]
Lees meer
[Homepage Blok Nieuw 4 TLS]
 
Lees meer
[TLS bestaat 100 jaar]

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook!

Op de hoogte blijven van alles wat TLS Totaal in LasService deelt? Dat kan via onze actieve social media kanalen!

TLS bestaat 100 jaar

Al heel vroeg in de vorige eeuw is het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd onder de naam C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden het bedrijf opgericht. In die tijd richtte het bedrijf zich volledig op het beleveren van de scheepvaart en later ook op de watersportbranche. Uiteraard hoorde hier, zij het beperkt, lasapparatuur en lastoebehoren bij. Sinds 1981 heeft het bedrijf, onder de naam Teeuw Las- en snijtechniek, zich volledig gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van las- en snijproducten. Daarbij werd ook de kennis, het advies en de service toegespitst op dit mooie vakgebied. Dit komt goed tot uiting in de laatste naamswijziging die het bedrijf in 2003 onderging: TLS, Totaal in LasService!

Leer ons kennen
21 mei

Nationale Fiets naar je Werk Dag

Donderdag 16 mei was Nationale Fiets naar je Werk Dag, maar wij hadden het vanwege de weersverwachting al stiekem iets vervroegd.

Lees meer
14 mei

Even voorstellen - Ingeborg Spruijt

Het nieuwste teamlid op onze marketingafdeling.

Lees meer
30 april

Krachtig, draagbaar en veelzijdig!

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht! Vorige week heeft Robert van der Graaf, lasspecialist bij Kemppi, ons kennis laten maken met de nieuwe MINARC T 223 ACDC GM.

Lees meer