Las- en snijapparatuur / MIG/MAG lasapparatuur / Miller Pulse MIG/MAG lasapparatuur / Miller XMS 403
 

Miller XMS 403

 
Industrieel 4-rols tandwiel aangedreven systeem voorzien van een zware motor en grote aandrijfrollen (41 mm) met dubbele groeven voor een soepel en nauwkeurige draadaanvoer van 1 tot 20 m/min.

Snel verwisselbare omkeerbare aandrijfrollen. Kunnen worden omgewisseld zonder gereedschap.

Inverter-boogregelingstechnologie zorgt voor de beste lasprestaties in zijn klasse bij gebruik van allerlei materialen.

Line Voltage Compensation (LVC) zorgt voor een constant uitgangsvermogen zelfs bij primaire spanningsschommelingen van +/- 10 percent.

Geïntegreerd waterkoelingsysteem zorgt voor efficiënte koeling en schakelt uit bij lage stroming bij zowel MIG- als TIG- toepassingen; en een vermindering van het aantal externe aansluitingen en kabels om ruimte te besparen.

Verbeterde mogelijkheden voor dubbel pulserend en pulserend MIG-lassen vermindering van spatten en vervorming, een verbetering van de las en een betere controle van het lasbad uit positie.

Eenvoudige bediening zodat er minder instellingen nodig zijn voor alle processen en programma’s (inclusief de mogelijkheden voor dubbel pulserend en pulserend MIG-lassen) zonder vermindering van het aantal functies of lasprestaties.

Grote dubbele digitale meters die eenvoudig vooraf zijn in te stellen op het gewenste lasvermogen en die goed zichtbare stroom- en spanningsaflezingen geven tijdens het lassen om zo een optimale controle over de las te houden.

32 bit microprocessor regelt de boog en maakt het mogelijk om meer dan 100 lasprogramma’s eenvoudig in te stellen, te updaten en op te slaan in het geheugen.

Toepassingsgebied:
  • Constructie;
  • Scheepsbouw;
  • Verhuur;
  • Chemische industrie;
  • Onderhoud.Lees meer... 
 ArtikelnummerOmschrijvingEenheid
104036654Draadaanvoerunit Miller XMS44, 4-rolsStuk
Voedingsspanning (3-fase):400 V
Inschakelduur:300 A bij 60% ID
Max. open spanning:90 V
Lasstroombereik:10 - 32 V
Ampere bereik:25 - 400 A
Gewicht (stroombron):86 kg
Gewicht (draadaanvoer):21 kg
Afmetingen:230 x 440 x 640 mm / 860 x 490 x 990 mm