Las- en snijapparatuur / TIG lasapparatuur / Miller TIG lasapparatuur DC / Miller MaxStar 280 DX
 

Miller MaxStar 280 DX

 

Upgrade en uitbreiding mogelijk. De gegevens poort voor de geheugenkaart op het voorpaneel biedt de mogelijkheid om eenvoudig de programmatuur te upgraden en de eigenschappen van het product uit te breiden.

Pro-Set TM vervangt het uitvoerige instelwerk van de lasparameters. Gebruik Pro-Set als men de snelheid, het gemak en het vertrouwen wilt van vooringestelde parameters. Kies gewoon voor de voorziening tot Pro-Set op de display verschijnt.

Slaaptimer. Deze programmeerbare voorziening vermindert de stroomopname van de machine als deze een bepaalde tijd niet wordt gebruikt.

De Auto-Line​ TM vermogenstechnologie maakt de aansluiting (208 - 575 V) van elke willekeurige netspanning mogelijk zonder handmatig om te schakelen. 

Cooler Power Supply (CPS).
Een geïntegreerde 120 Volt stekkerdoos om de Coolmate TM ​1.3 van stroom te voorzien. De aan/uit-schakelaar op de Maxstar activeert ook de stekkerdoos om toortsproblemen te voorkomen.

​Blue Lightning​ TM ​hoogfrequent (HF) boogstarter voor starten zonder contact te maken met werkstuk. Biedt meer constante boogstarts en meer betrouwbaarheid in vergelijking met traditionele HF boogstarters. 

​Meterkalibratie ​waarmee digitale meters kunnen worden geijkt voor certificatie.

Windtunneltechnologie beschermt interne elektrische componenten tegen vervuilde lucht, waardoor het product een langere levensduur krijgt.

DC TIG voorzieningen
Puls. Werken met een puls kan het laslab positief beïnvloeden, verhoging van de boogstabiliteit en voorloopsnelheid en verlaagt de warmte-inbreng en vervorming.

Een uitzonderlijke soepele en nauwkeurige boog voor het lassen van exotische materialen.

DC Beklede Elektrode voorzieningen
Met de DIG-regeling kunnen de karakteristieken van de boog worden gewijzigd voor specifieke toepassingen en elektrodes. Verlaag de DIG-instelling voor soepel lopende elektrodes als de E7018 en verhoog de DIG-instelling voor stuggere, meer penetrerende elektrodes als de E6010.

Hot Start TM adaptieve regeling biedt positieve boogstarts zonder vastkleven.

Stick-stuck detecteert of de elektrode vastzit aan het werkstuk en schakelt de lasspanning uit om 'veilig' en gemakkelijk de elektrode te verwijderen. Menu met keuzemogelijkheden.

Toepassingsgebied:

 • Fabricage precisieonderdelen;
 • Petrochemische industrie;
 • Luchtvaart;
 • Voedesl-/drankindustrie;
 • Zuivel;
 • Scheepsbouw.

Maxstar 280 DX wordt geleverd met:

  • Stroombron;
  • 3-meter (10ft.) voedingskabel;
  • Gasaansluitingset.

  Lees meer...   
   ArtikelnummerOmschrijvingEenheid
  114041340Inverter Miller TIG Maxstar 280 Auto-line 208-575Stuk
  114041341Inverter Miller TIG Maxstar 280 DXStuk
  Voedingsspanning (1/3-fase):208 - 575 V
  Inschakelduur:200 A bij 60% ID
  Lasstroombereik:1 - 280 A
  Max. open spanning:60 V
  Gewicht:22,7 kg
  Afmetingen:346 x 219 x 569 mm