Las- en snijapparatuur / TIG lasapparatuur / Miller TIG lasapparatuur DC / Miller MaxStar 210 DX
 

Miller MaxStar 210 DX

 

Bijwerken en uitbreiden
Gegevens van de geheugenkaart op het voorpaneelpoort biedt de mogelijkheid om eenvoudig software bij te werken en de producteigenschappen uit te breiden.

Pro-Set™ elimineert het giswerk bij het instellen van de lasnaadparameters. Gebruik Pro-Set wanneer u snelheid. gemak en vertrouwen van de vooraf ingestelde bedieningselementen wilt. Selecteer gewoon de functie, pas deze aan tot Pro-Set verschijnt op het display.

Sleep timer bespaart stroom. Deze programmeerbare functie zal de machine uitschakelen als deze niet wordt gebruikt voor een bepaalde tijd. De slaaptimer bespaart stroom. Deze programmeerbare functie zal de machine uitschakelen als deze niet wordt gebruikt voor eenbepaalde tijd.

Blue Lightning™ hoogfrequente (HF) boogstarter voor het starten van een blauwe Lightning™-boog (HF) voor contactloze booginitiatie. Zorgt voor meer consistente boog starts en een grotere betrouwbaarheid in vergelijking met de traditionele HF arc starters.

Meterkalibratie maakt het mogelijk om digitale meters te kalibreren.

Wind Tunnel Technology™ beschermt het interne elektrische systeem van de windtunnel en verlengt de levensduur van de machine.

Fan-On-Demand™ koelsysteem voor de stroombron werkt alleen wanneer dat nodig is, waardoor lawaai en energie worden verminderd.

Lees meer... 
 ArtikelnummerOmschrijvingEenheid
114044870Inverter MMA Miller Maxstar 210 DX 120-460VACStuk
114045523Inverter MMA Miller Maxstar 210 DX 120-460VAC, incl. CEStuk