Las- en snijapparatuur / MIG/MAG lasapparatuur / Miller Pulse MIG/MAG lasapparatuur / Miller Invision 352 MPa
 

Miller Invision 352 MPa

 

Eenvoudig te installeren: selecteer de draad diameter, kies het type draad en het gas dat gebruikt gaat worden. Stel de draadsnelheid in en maak een lasboog.  

Aluminering techonologie maakt gebruik van het uitgebreide bereik van het push-pull pistool voor een consistente, veelzijdige en betrouwbare draadaanvoer.  

Synergische Pulse MIG is een "één knopscontrole" en maakt de Pulse MIG aanpassingen eenvoudig. Je hoeft alleen de draadaanvoersnelheid in te stellen en het systeem stelt de rest in.

MPa staat voor (M)IG, (P)ulse en (A)dvanced Arc Control.
De Advanced Arc Control betekent een geavanceerde boogcontrole, dit verbetert het pulslassen. Bovendien worden de eenheden voorzien van een robuuste en stabiele boog bij een kleine booglengte. De warmtetoevoer wordt verminderd waardoor de mogelijkheid er is om te lassen op materialen met een grotere dikte.

Wind Tunnel Technology™ beschermt de interne elektrische componenten tegen vervuilde lucht en verhoogd hierdoor de levensduur. 

Fan on Demand™ 
Ventilator wordt alleen ingeschakeld indien nodig. Hierdoor wordt het geluid/energie niveau verlaagd en de vuil- en stofafzetting in de machine verminderd. 

Toepassingsgebied:

  • Railbouw;
  • Truck- en trailerbouw;
  • Buisbewerking;
  • Gazon- en tuingereedschap;
  • Recreatievoertuigen.

Lees meer... 
 ArtikelnummerOmschrijvingEenheid
114036856Miller Invision 352 Mpa CV 208-575V Auto-line - 115V AuxStuk
Voedingsspanning (1/3 fase):208 - 575 V
Inschakelduur:350 A bij 60% ID
Max. open spanning:75 V
Lasstroombereik:10 - 38 V
Amperebereik:5 - 425 A
Gewicht:36,3 kg
Afmetingen:432 x 318 x 610 mm