Lastoebehoren / Lasafscherming
 
 

Lasafscherming

Laslichtfiltratie

Het nemen van veiligheidsmaatregelen voor de laswerkplek is wettelijk verplicht. Lasgordijnen moeten voldoen aan de Europese ISO EN 25980 norm, waarin eisen zijn vastgelegd over laslichtfiltratie, zelfdovendheid (vlambestendigheid), UV-stabiliteit en markeringen. Niet alleen de lasser moet zich beschermen, omstanders staan tevens bloot aan dezelfde gevaren.

Laskar biedt met de producten van Cepro diverse oplossingen op het gebied van laslichtfiltratie, tocht, koude en vocht. Alle Cepro producten op het gebied van laslichtfiltratie zijn goedgekeurd volgens de Europese norm ISO EN 25980 en worden via regelmatige audits herkeurd en opnieuw gecertificeerd. Dit geeft u de garantie van een veilig product.

Om de meest geschikte oplossing te bieden in uw situatie is er een korte vragenlijst opgesteld. Er is bijvoorbeeld de keuze tussen een vaste, verschuifbare of verplaatsbare opstelling. Het gebruik van lamellen of gordijnen hangt af van de frequentie en belasting. Aan de hand van uw antwoorden op slechts enkele vragen bieden wij u een product dat voldoet aan uw wensen en werksituatie.

Wanneer er regelmatig op verschillende plaatsen gewerkt moet worden of als flexibiliteit in de indeling van de werkruimte vereist is, kan een afscherming met verplaatsbare schermen een goed alternatief vormen. In onderstaande vragenlijst/stappenplan treft u tevens een overzicht van de beschikbare uitvoeringen en de verschillende eigenschappen van de lasschermen.

Klik op onderstaande link om de vragenlijst/het stappenplan te openen.
>> Stappenplan-vragenlijst - Laslicht-Lasschermen_7453.pdf <<

 
254526303_groep
Las- en slijpgordijnen
254526890
Las- en slijplamellen
254507241
Lasschermen
255503399
Lastenten
254534418
Lasparasols
255526920
Beschermparasols