Nieuws


Nieuw: G5-02 Speedglas TIG lashelm

Nieuw: G5-02 Speedglas TIG lashelm.
Ontworpen voor gespecialiseerde TIG-lassers.
Lees verder >


Uitzonderlijk productief booglassen met de Kemppi X5

Uitzonderlijk productief booglassen met de nieuwe Kemppi X5 FastMig .
Kemppi introduceert binnenkort (eind oktober) de geheel vernieuwd FastMig X5 serie, opvolger van de FastMig M serie.
Vraag nu een Demo aan.
Lees verder >


Jubileum aanbieding september 2020!

De veelzijdige alleskunner: Cebora Synstar MIG 270/T SRS black edition.
Lees verder >


100 Jarig jubileum

Totaal in LasService blaast 100 kaarsjes uit.
Een jubileum om trots op te zijn voor het bedrijf dat al een eeuw lang gespecialiseerd is in las- en snijapparatuur. 
Lees verder >


COVID-19 Update

Wij willen u graag informeren over de maatregelen die TLS neemt om u zowel vandaag als in de toekomst van dienst te kunnen zijn. Ook wij hebben enkele aanpassingen gedaan om te voldoen aan de lokale richtlijnen en voorzorgsmaatregelen met betrekking tot COVID-19. 
Lees verder >


TLS 100 jaar 1920 - 2020

TLS 100 jaar lastechnische kennis…. Al heel vroeg in de vorige eeuw werd het fundament gelegd voor het huidige TLS. In februari 1920 werd C. Teeuw Scheepvaartbenodigdheden opgericht en in die tijd lag richtte het bedrijf zich volledig op de toelevering aan de scheepvaart en later ook aan de watersport. Toen al waren las- en snijapparatuur onderdelen van het assortiment.
Lees verder >


Aanmelden lasopleidingen S2C


 
Het nieuwe seizoen (2020/2021) lasopleidingen van Solutions to Connect (S2C) gaat in maart weer van start. Lees verder voor meer informatie over het  aanmelden.
Lees verder >


Nieuw in ons assortiment Weldkar stofmaskers

TLS introduceert de Weldkar stofmaskers FFP2 en FFP3
Lees verder >


Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen!


In december 2019 hanteren wij de volgende openingstijden! Alle overige werkdagen zijn wij u graag van dienst van 8 uur t/m 16.45 uur.
Lees verder >


TLS is betrokken bij dit jonge talent en heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan!

TLS draagt haar steentje bij aan het jonge kart tallent Luca van Leer uit Leerbroek. Deze jonge man debuteerde dit seizoen op nationaal niveau en voelt zich al een jonge Max Verstappen.
Lees verder >


S2C draagt haar steentje bij

S2C heeft zijn bijdrage mogen leveren in deze opzet. Mede dankzij onze kennis is deze proef positief afgerond. Mensen in staat stellen zich te ontplooien in het lasvak heeft een grote rol gespeeld in dit succesverhaal. Wij vertellen u er alles over!
Lees verder >


Slagingspercentage S2C 100%

Onze gemotiveerde cursisten van de afgelopen lasopleiding handvaardigheid, hebben hun einddoel bijna bereikt: Een diploma van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL)..
Lees verder >


Globe actiepakket geldig van 1 mei t/m 30 juni 2019

Gratis automatische lashelm of slijptol 1100W bij aanschaf van een Globe actiepakket! Deze aanbieding is geldig van 1 mei t/m 30 juni 2019. Informeer naar de voorwaarden.
Lees verder >


Vacature Accountmanager Duitsland 40 uur

Vacature Accountmanager Duitsland 40 uur
Lees verder >


Vacature Marketing- en communicatiemedewerker 32 - 40 uur

Vacature Marketing- en communicatiemedewerker 32 - 40 uur
Lees verder >


90% van onze cursisten zijn geslaagd


Een zeer gemotiveerde groep kandidaten dat blijkt uit de volle container (las) afval en uit de resultaten. Alle kandidaten die tot en met niveau 2 examen hebben gedaan zijn geslaagd.
Lees verder >


Vacature Inkoper


Door een sterk toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een Inkoper (40 uur).
Lees verder >


Belangrijke mededeling omtrent acetyleen cilinders


Graag verwijzen wij u naar een belangrijke mededeling over acetyleen cilinders.
Lees verder >


Terugblik op de NIL Verbindingsweek GO 2018


Wij kijken terug op een zeer geslaagde beurs in de evenementenhal. Wij vertellen u er graag alles over, maak een afspraak voor een live demonstratie bij u op locatie via 0183 66 04 44
Lees verder >


NIL Verbindingsweek GO 2018


Wij zijn er klaar voor om u te ontvangen, bij de NIL verbindingsweek GO 2018. Wij laten onze bezoekers kennis maken d.m.v. demonstraties met geavanceerde lasapparatuur en praktische toepassingen op stand 403.
Lees verder >


Vacature Service monteur


Door een sterk toenemende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een: SERVICE MONTEUR
Lees verder >


Opgeleverd project


Opgeleverd project: Onlangs geleverd aan IM Brouwer Metaalwerken bv voor verjongingswerkzaamheden. Een portable Koike IK-MAX3 ML-HS snijmachine. 
Lees verder >


Koop-ruilsysteem gasflessen


Lege gasfles? Ruil 'em eenvoudig tegen een volle! Bij uw eerste bestelling koopt u eenmalig een fles die vervolgens in het ruilsysteem wordt opgenomen. Bij elke volgende bestelling betaalt u dus alleen de inhoud.
Lees verder >


Het beste meisje van de klas

Nadat ze in mei 2017 nog te bewonderen was in het vakblad Lastechniek, laat ze nu weer zien dat haar drive om een carrière-switch te maken niet zomaar uit de lucht komt vallen.
Lees verder >


Praktijkexamen Handvaardigheid lassen bij S2C succesvol afgerond

De tweede diploma uitreiking van dit seizoen heeft plaatsgevonden. Hiermee zijn de praktijkexamens Handvaardigheid lassen bij Solutions to Connect succesvol afgerond.
Lees verder >


Diploma-uitreiking lascoördinator van S2C bij Bayards


S2C heeft onlangs weer het genoegen gehad om zijn cursisten een diploma lascoördinator te overhandigen. Dit keer met medewerking van Bayards, één van s' werelds leidende aluminium constructie bedrijven.
Lees verder >


Cursisten beoordelen S2C


Onlangs, tijdens één van de diploma uitreikingen van S2C, hebben de cursisten ons getrakteerd op de pluspunten van een opleiding binnen S2C.​
Lees verder >


Lasmechanisatiedag 9 februari 2017

80% meer lassen per dag en 50% besparing op lastoevoegmateriaal! TLS organiseert op 9 februari 2017 een lasmechanisatie (mid)dag waarin de innovaties op gebied van lasmechanisatie aan bod komen.
Lees verder >


Globe najaarsactie

Doorslijpschijf en lamellenschijven voor een zeer aantrekkelijke en scherpe prijs, profiteer nu! Globe najaarsactie geldig t/m 31 december 2016!
Lees verder >


Eenvoudig buizen lassen met 1 systeem

Eenvoudig en volledig gemechaniseerd buizen lassen met 1 systeem? Kemppi maakt het mogelijk met de A5 MIG Orbital System 1500. Wilt u dit in de praktijk ervaren? Kom dan 9 februari 2017 naar de TLS lasmechanisatiedag. Wij vertellen u er alles over!
Lees verder >


NIL Verbindingsweek 2016


Bezoek ons op stand 355 en bekijk onder andere de Kemppi FastMIG X. Dit lasapparaat blinkt uit in professionele perfectie. Ook op het gebied van keuren en valideren beschikt TLS over de nieuwste testapparatuur en software!
Lees verder >


Zuurstof- en propaantank van 3.000 liter geplaatst bij Van den Heuvel Werkendam

Door de toename van snijwerkzaamheden, is er afgelopen juni 2016 een zuurstof- en een propaantank geplaatst op het bedrijfsterrein van Van den Heuvel te Werkendam.
Lees verder >


Toolbox-meeting in de 3M Speedglas Caravan!?

TLS organiseert voor u en uw lassers een kant-en-klare Toolbox-meeting! Wij komen graag naar u toe in de periode van 24 augustus t/m 31 augustus met de 3M Speedglas Caravan. Meld u nu snel aan!
Lees verder >


Uitslag examens lasopleiding MAG 1 t/m 3

Op 8 juni 2016 vonden er weer laspraktijkexamens plaats bij Solutions to Connect (S2C). De examens zijn afgenomen voor het lasproces MAG-lassen van ongelegeerd staal in de niveaus 1 t/m 3.
Lees verder >


Zo denken onze cursisten over de opleiding Lascoördinator

Wat vinden onze cursisten van de lesstof, docent en de opleiding? Heeft het aan de verwachting voldaan? De antwoorden vindt u in deze enquête. Bekijk ook de resultaten van de examens.
Lees verder >


Diploma-uitreiking lascoördinator niveau B

Onlangs hebben een 7-tal werknemers uit de regio die werkzaam zijn in de metaalbranche, met succes hun diploma behaald van lascoördinator niveau B. “Van ijzer wordt je wijzer” is het motto na het behalen van een diploma lascoördinator.
Lees verder >


Verstand van lassen én gevoel voor de bal

Al vele jaren sponsort TLS Totaal in LasService de voetbalvereniging Kozakken Boys, de Topklasser uit Werkendam. Onlangs verscheen dit artikel in het magazine 'Kozakken Zakelijk' maart 2016.​

Ze delen niet alleen de liefde voor lassen, maar ook voor de bal. Walter van de Graaf en Rick de Kuiper van TLS Totaal in LasService, verruilden één dag het bedrijf voor de grasmat van Kozakken Boys.


Lees verder >


TLS Lasinfo Plasma + Autogeen snijden 2016

Een greep uit ons assortiment Plasma en Autogeen snijden. Als het gaat om de theorie, de geldende norm, de toepassing of het rendement van het proces: TLS weet er raad mee en adviseert u in elk proces!
Lees verder >


Snijden met Koike

TLS is uw Koike dealer. Of het nu gaat om plasma- of autogeen snijden; TLS heeft met Koike de oplossingen voor uw snijbehoeftes.
Lees verder >


Klant aan het woord: De Jong Metaal & Techniek


De Jong Metaal & Techniek is TLS trouw sinds de overname van Teeuw Las- & Snijtechniek in 2002. We kunnen dus spreken over een partnerschap van ruim 13 jaar en geven hun het woord.

Lees verder >


Klant aan het woord: Discom BV


Discom heeft bij TLS geïnvesteerd in de nieuwste Kemppi FastMig X Pulse- en TIG installaties, die qua laskarakteristiek en toepassing speciaal op maat zijn geleverd.
Lees verder >


Lasfilterkit Speedglas 9100 XXi

Nieuw lasfilter met verbeterde optische eigenschappen waardoor kleuren beter te herkennen zijn. Met één druk op de knop gemakkelijk schakelen tussen de slijpstand (kleur 3) en lasstand. Tevens is het filter voorzien van automatische aan/uit functie en 2 lasgeheugenfuncties.
Lees verder >


Koike snijmachines dealerschap

Sinds januari 2015 is TLS Koike dealer geworden. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt met uw vraag voor handmodellen en automatische draagbare snij- en lasmachines tot CNC gestuurde snijmachines.
Lees verder >


Inruilaktie Speedglas Lashelm 9002!

De Speedglas 9002 lasfilters worden rond mei/juni 2015 uit productie genomen. Gebruikt u een Speedglas 9002 Lashelm met een Adflo motorunit? Bouw deze dan nu om! Hebt u alleen een losse Speedglas 9002 lashelm? Ook daarvoor hebben we een inruilaktie.
Lees verder >


Speedglas Quick Release systeem

Op werkplekken met helmplicht is het voor lassers haast onmogelijk om een adequate oplossing voor zowel lasbescherming als hoofdbescherming te vinden. Met de QR (Quick Release) oplossing kan de lashelm in een tel aan de veiligheidshelm vast- of losgemaakt worden.
Lees verder >


Inschrijvingen Lascursussen

De Technische Avondschool, in samenwerking met haar partner Solutions to Connect, stellen zich tot doel vakbekwame lassers op te leiden voor het bedrijfsleven in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard.
Lees verder >


NIL verbindingsweek: Dé week voor lassen, lijmen en snijden!

4 t/m 6 november 2014: Dit voor Nederland unieke vakevenement, uitsluitend gericht op verbindingstechniek, mag u niet missen! Wij zijn erbij, u ook? Wij zijn te vinden op stand 349!
Lees verder >


MIG EVO Speed Star met PULSE functies!

NIEUW van Cebora: Drie MIG/MAG lasmachines met Speed Star technologie en (optionele) PULSE functies. Met onder andere een hoger rendement (tot wel 30%!) door een hogere neersmeltsnelheid.
Lees verder >


Nieuwe lijn lasdampafzuiging van Kemper

Dat lasrook slecht is voor onze gezondheid is een feit. Dat goede lasdampafzuiging vereist is, staat vast. Kemper heeft haar lijn apparatuur compleet vernieuwd. Welk type heeft voldoende afzuigcapaciteit? Welke type past bij uw vraag? Wij voorzien u graag van advies!
Lees verder >


Bij vakmanschap hoort goed materiaal

Co Willemsen is een ervaren pijplasser. Na jarenlang dienstverband bij verschillende bedrijven besloot hij voor zichzelf te beginnen. Nu is hij veelgevraagd expert bij grote projecten waarbij hoogwaardige verbindingen moeten worden gemaakt. Dat succes ligt volgens hem mede aan het materiaal dat hij gebruikt. ´Het blijft handarbeid, en daar heb je de juiste spullen bij nodig.´
Lees verder >


TMC maakt TIG lastoortsen uitwisselbaar

Om het mogelijk te maken onze TIG lastoortsen op de meest voorkomende merken TIG lasmachines aan te sluiten is er een unieke universele aansluiting ontwikkeld, de TMC.
Lees verder >


RentalXpert; meer dan verhuren alleen...

Per 1 oktober 2012 is RentalXpert een feit. Wij verhuren niet alleen een breed assortiment lasapparatuur en randapparatuur, maar bieden u ook uitgebreide technische ondersteuning en kennis. Ons lasspecialisme is daarbij onderscheidend in de markt. Verstand van lassen en verhuur, dat heeft RentalXpert!
Lees verder >


Lassen met de 'The Power of Blue'; TLS Totaal in LasService dealer Miller!

Naast de brede range lasapparatuur en toebehoren van Kemppi en Cebora, is TLS Totaal in LasService nu ook dealer van Miller. 'The Power of Blue' is naast de oranje apparatuur van Kemppi en de rode machines van Cebora een nieuw begrip!
Lees verder >


Solutions to Connect: Omdat verbinden kennis vereist!

Opleiden, trainen, kwalificeren, certificeren en consultancy! S2C, onderdeel van TLS Totaal in LasService, speelt in op de vraag van de markt, namelijk kennis opdoen om kwaliteit te borgen en te continueren op lastechnisch gebied. S2C: Oplossingen als het gaat om zekerheid in verbindingen!
Lees verder >


Gorcums Welding Event 2012: De terugblik op een geslaagde dag

Op donderdag 27 september jl. was het dan zover. TLS organiseerde in samenwerking met van Roosendaal technisch uitzendbureau de tweede editie van het Gorcums Welding Event. Na weken van voorbereiding viel dan eindelijk alles op zijn plaats. Een dag waarbij diverse activiteiten op het programma stonden zoals een laswedstrijd, lezingen van Erik Hulzebosch en het NIL, de presentatie van S2C, het Miller dealerschap en de RentalXpert Verhuurcatalogus.
Lees verder >


Nieuwe Kemppi Minarc Evo-producten continueren het succes van de kleine giganten

De Finse internationale fabrikant van lasapparatuur, Kemppi Oy, heeft een nieuwe industriële Minarc Evo-productenlijn gelanceerd. Deze productenlijn biedt de ideale oplossing voor mobiele lasprofessionals, in of rond de werkplaats of op locatie.
Lees verder >


Ontworpen voor de gebruiker: Kempact RA

Nieuwe standaarden in de compacte MIG/MAG klasse: De Kempact RA is ontworpen voor de moderne laswerkplaats en brengt stijlvol en doelmatig design tot uitdrukking in de hoge productiekwaliteit met een laag energieverbruik.
Lees verder >


Betere bescherming, meer zicht, met Speedglas 9100FX

De Speedglas 9100FX Laskap heeft een uniek opklapmechanisme waarbij het lasfilter tot vlak boven het hoofd komt. Dit biedt veel stabiliteit en dus comfort voor de lasser. Een ander voordeel is het aanzienlijk grote zichtvlak van het transparante vizier voor bijvoorbeeld slijpwerkzaamheden.
Lees verder >


TLS scoort een 7,6

In december 2011 heeft TLS Totaal in LasService een klanttevredenheidsonderzoek gehouden. Dit onderzoek is uitgevoerd om inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze klanten en om eventuele aandachtspunten te verbeteren.
Lees verder >


Gorcums Welding Event groot succes

Op donderdag 29 september jl. was het dan zover. TLS organiseerde in samenwerking met van Roosendaal technisch uitzendbureau het eerste Gorcums Welding Event. Na weken van voorbereiding viel dan eindelijk alles op zijn plaats. Een dag waarbij diverse activiteiten op het programma stonden zoals een laswedstrijd, lezingen, de presentatie van de LasGids en als klap op de vuurpijl een heerlijk buffet.
Lees verder >